Nedop gaat tien Oekraïense vluchtelingen gratis lesgeven

Bijlesinstituut Nedop heeft besloten om tien Oekraïense vluchtelingen tijdens de zomervakantie gratis les te geven. Het is de bedoeling dat de vluchtelingen de basiskennis meekrijgen en zich alvast kunnen voorbereiden op volgend schooljaar, aldus Sahin Yildirim, directeur van Nedop. De Nederlandse taal leren is daarbij natuurlijk het belangrijkst.

Iets terugdoen

We willen iets terugdoen voor de gemeenschap waarvan wij als bijlesinstituut deel uitmaken’, zegt Yildirim. 

Nedop is een van de grootste bijlesinstituut van Den Haag en begeleidt jaarlijks duizenden kinderen.


De taal is belangrijk

Door de taal te leren kunnen de kinderen straks op school makkelijk contact maken met andere kinderen. Zo kunnen zij vriendjes maken en hopelijk even wat afstand nemen van de situatie in hun moederland.

Leerlingen en studenten met een migratieachtergrond ondervinden vaker drempels, al neemt dit de laatste jaren wel af. Leerlingen en studenten met lager opgeleide ouders hebben ook vaker te maken met een ongunstiger verloop van hun schoolloopbaan. Ook voor deze groep geldt dat er een afname zichtbaar is voor sommige van de verschillen.

Groot netwerk

NEDOP beschikt over een netwerk met online platforms, bijlesinstituten, materiaal ontwikkelaars en docenten die op zoek zijn naar een detacheringsbaan.   Er staan altijd 120+ professionals voor u klaar om u te ondersteunen.

Betrouwbare partner

Betrouwbare partner voor zowel vakdocenten als onderwijsinstellingen.

Innovatie

Wij bieden maatwerk en focussen ons op passende oplossingen in het onderwijs.

In het kort

Nedop staat voor samenwerking, flexibiliteit en betrouwbaarheid. We vullen elkaar aan en zijn een professionele gesprekspartner voor onderwijsinstellingen.

We zijn een gedreven organisatie met veel ervaring in de onderwijssector. Wij weten hoe het werkt, wij weten waar u tegenaan loopt. Wij kunnen u ontzorgen en ondersteunen. Laten we onze krachten bundelen, samenwerken en samen het onderwijs innoveren en verbeteren.

Perfecte match

Stichting NEDOP is een overkoepelende organisatie voor een aantal organisaties dat gespecialiseerd is in het ontwikkelen van innovatieve leermiddelen voor het onderwijs. De organisaties zijn gevestigd door heel Nederland.

Contactgegevens

Heeft u vragen of wilt u advies?
Neem dan gerust contact met ons op.

Laan van Zuid Hoorn 70,
2289 DE Rijswijk