Bijlessen voor kinderen van de toeslagenaffaire

Wij bij Nedop.nl bieden op maat gemaakte bijlessen, volledig afgestemd op de specifieke behoeften van uw kind. Ons doel is om deze bijlessen kosteloos beschikbaar te stellen in samenwerking met lokale overheden en gemeenten. We nemen de verantwoordelijkheid op ons om financieringsaanvragen namens u in te dienen, waardoor u tijd en moeite bespaart.

Het is echter belangrijk op te merken dat de beschikbaarheid van gratis bijlessen afhankelijk is van de beschikbare financiering door gemeenten en de overheid. Als er geen budget beschikbaar is, raden we u aan contact op te nemen met uw gemeente om financieringsopties te bespreken. Aarzel niet om contact met ons op te nemen om de mogelijkheden voor uw kind te verkennen, want wij streven ernaar om de benodigde ondersteuning te bieden.

Een nieuwe start

Gratis onderwijskansen

Gratis onderwijskansen worden geboden door Nedop.nl om gezinnen die getroffen zijn door de toeslagenaffaire te ondersteunen. Ouders die slachtoffer zijn geworden van deze ingrijpende gebeurtenis krijgen de mogelijkheid om hun kind(eren) kosteloos in te schrijven bij Nedop.nl.

De toewijding van Nedop.nl ligt in het streven naar gelijke kansen en het bieden van een ondersteunende omgeving waarin elk kind zich kan ontwikkelen en bloeien. De uitdagingen waarmee gezinnen te maken hebben, worden erkend en Nedop.nl biedt een helpende hand door middel van onderwijs.

Perfecte match

Perfecte match

Samen sterker

Verbindend onderwijs

Onze missie bij Nedop.nl is het creëren van een gemeenschap die zich inzet voor positieve verandering en het aanbieden van inclusief onderwijs. U kunt contact met ons opnemen via telefoon of ons gratis intakegesprekformulier om uw situatie te bespreken en uw interesse in gratis inschrijving bij Nedop.nl kenbaar te maken.

Documentatie: We vragen u om de vereiste documentatie met betrekking tot de toeslagenaffaire te verstrekken, zodat we uw aanvraag kunnen verifiëren.

Inschrijving: Na goedkeuring van uw aanvraag, zullen we u begeleiden bij het inschrijvingsproces, zonder kosten.

Aarzel niet om voor meer informatie contact met ons op te nemen. We kijken ernaar uit om u bij Nedop.nl te verwelkomen en te ondersteunen.

Groot netwerk

NEDOP beschikt over een netwerk met online leerplatforms, bijlesinstituten, materiaalontwikkelaars en docenten die op zoek zijn naar een detacheringsbaan. Er staan altijd 120+ professionals voor u klaar om u te ondersteunen.

Bekend van:

Betrouwbare partner

Betrouwbare partner voor zowel vakdocenten als onderwijsinstellingen.

Innovatie

Wij bieden maatwerk en focussen ons op passende oplossingen in het onderwijs.

NEDOP: uw totaaloplossing in het onderwijs!

online en fysiek

Totaaloplossing

NEDOP staat voor samenwerking, flexibiliteit, innovatie en betrouwbaarheid. We vullen elkaar aan en zijn een professionele gesprekspartner voor onderwijsinstellingen.

U kunt bij ons ook terecht voor privélessen, groepslessen, lente- en zomerscholen, talentontwikkeling, lesmateriaal, 1 op 1 online ondersteuning (PO, VO, MBO), hulp bij studiekeuze en het opvullen van docententekorten. Wij kunnen onze diensten verzorgen op de door u gewenste locatie. Kortom: NEDOP biedt een totaaloplossing voor actuele vraagstukken in het onderwijs.

Stichting NEDOP is een overkoepelende organisatie voor een aantal organisaties dat gespecialiseerd is in het ontwikkelen van innovatieve leermiddelen voor het onderwijs. De organisaties zijn gevestigd door heel Nederland.

Contactgegevens

Heeft u vragen of wilt u advies?
Neem dan gerust contact met ons op.

Laan van Zuid Hoorn 70,
2289 DE Rijswijk