Onderwijsondersteuner

Home 9 Onderwijsondersteuner

Onderwijsondersteuner

Ben jij de Onderwijsondersteuner die Oxford Academy en Excellent Academy zoeken?

Als vindingrijke en doortastende onderwijsondersteuner vind je het belangrijk om een band op te bouwen met leerlingen. Je hebt hart voor kinderen en interesse in diens onderwijsbehoeften en doet je best om ze hierin te voorzien. Hiervoor ben je op zoek naar het juiste pedagogische klimaat bij de aangeboden ondersteuning om maatwerk te kunnen leveren per leerling.

Perfecte match

 • Afgeronde opleiding (HBO/WO) in een voor de functie relevante richting
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
 • Sterke communicatieve en didactische vaardigheden
 • Je beschikt bij voorkeur over ervaring in een soortgelijke functie
 • Persoonlijkheid die zich uit in organisatievermogen, interesse in kennisoverdracht met een vriendelijke en toegankelijke houding 
 • Professionele en enthousiaste instelling met passie voor onderwijs

Wat krijg je daarvoor terug?

Je gaat samenwerken met een open en behulpzaam team van docenten en verdere collega's. Oxford Academy is een dynamische organisatie die groeit en waarin ook jij kunt meegroeien. Om deze functie goed te kunnen vervullen ben je stressbestendig, je staat open om in een team te werken en hebt vooral oog voor de ontwikkeling van kinderen en eventuele afwijkingen hierbij. 

Wij bieden: 

 • Een aantrekkelijke uurvergoeding tussen €35,- en €45,- (inclusief bonussen), afhankelijk van ervaring en opleiding
 • Flexibele werktijden
 • Interessant, inspirerend en afwisselend werk
 • Een dynamische organisatie met mogelijkheid tot groei
 • Een goed te bereiken werkplek in Rijswijk

Oxford Academy ontvangt leerlingen op locatie voor het volgen van de benodigde bijlessen. Daarnaast verzorgen wij ook  bijlessen aan huis.

Indien het kind niet weet te vorderen in één of meer vakken op de reguliere school, dan zorgen wij ervoor dat de achterstand wordt ingehaald en de prestaties verbeteren.

Vanuit 13 jaar onderwijservaring verlenen wij nu diensten in de vorm van bijlessen, huiswerkbegeleiding, masterclasses en NIO-cursussen aan leerlingen van zowel het basis- als het voortgezet onderwijs onder het dak van Oxford Academy. Wil jij ons team komen versterken? En herken jij jezelf in deze omschrijving? Vergeet niet je motivatiebrief mee te sturen. 

Groot netwerk

NEDOP beschikt over een netwerk met online leerplatforms, bijlesinstituten, materiaalontwikkelaars en docenten die op zoek zijn naar een detacheringsbaan. Er staan altijd 120+ professionals voor u klaar om u te ondersteunen.

Bekend van:

Betrouwbare partner

Betrouwbare partner voor zowel vakdocenten als onderwijsinstellingen.

Innovatie

Wij bieden maatwerk en focussen ons op passende oplossingen in het onderwijs.

Sollicatieformulier

Max. bestandsgrootte: 256 MB.

Stichting NEDOP is een overkoepelende organisatie voor een aantal organisaties dat gespecialiseerd is in het ontwikkelen van innovatieve leermiddelen voor het onderwijs. De organisaties zijn gevestigd door heel Nederland.

Contactgegevens

Heeft u vragen of wilt u advies?
Neem dan gerust contact met ons op.

Laan van Zuid Hoorn 70,
2289 DE Rijswijk