Organisaties 

Home 9 Organisaties

op zoek

Bent u op zoek naar een totaaloplossing in het onderwijs? Dan bent u bij NEDOP aan het juiste adres!

NEDOP richt zich met 120 dan professionals op het verzorgen van fysieke en online onderwijsondersteuning, stelt hulpkrachten en docenten ter beschikking voor scholen, ontwikkelt lesmateriaal voor het basisonderwijs en onderscheidt zich door maatwerk te bieden.

Perfecte match

Sector: Onderwijs (online)

Mister Einstein is een digitaal leerplatform dat één op één onderwijsondersteuning biedt aan leerlingen uit het basisonderwijs, voortgezet onderwijs en het MBO. Samen met scholen en ouders streven we ernaar om het beste uit de leerlingen te halen. Dankzij Mister Einstein hoeven scholieren zich geen zorgen te maken over een ingewikkelde opgave, huiswerk of tentamens. Onze docenten zijn zeven dagen in de week 12 uur per dag beschikbaar om alle vragen op elk niveau op te pakken. Daarnaast zijn er honderden uitlegvideo’s en oefenopdrachten in de bibliotheek beschikbaar.


Bekijk meer op 
www.mistereinstein.nl

Sector: Onderwijs (online)

Smartie bestaat uit een team met meer dan 15 jaar ervaring in het onderwijs en is ontwikkeld door diverse reken- en taalspecialisten.
Smartie creëert een brug naar de vraagstelling van de Cito-, IEP- en LVS-toetsen. Dit doen wij door materiaal te ontwikkelen voor kinderen op de basisschool in de groepen 3 t/m 8. Dit leesmateriaal is erop gericht om de vraagstelling zo goed mogelijk te begrijpen. 


Bekijk meer op 
www.smartie.nl

Sector: Onderwijs 

Ben jij op zoek naar een detacheringsbaan in het onderwijs? Dan helpt Leerkrachtendetachering je graag om die te vinden. Bij Leerkrachtendetachering vind je vacatures om aan de slag te gaan in het basisonderwijs, voortgezet onderwijs, het MBO en HBO. Daarnaast bieden wij banen voor onder andere huiswerkbegeleiders, examinatoren, surveillanten en beoordelaars.

Bekijk meer op www.leerkrachtdetachering.nl 

 

Sector: Onderwijs 

Ieder kind leert op een geheel eigen manier. De lesmethode die voor het ene kind werkt, werkt misschien niet voor een ander kind. Daarom werken wij bij Oxford Academy met ervaren docenten die de ondersteuning aanpassen op de behoeften van uw kind (PO en VO). Op deze manier wordt leren niet alleen makkelijker en doeltreffender, maar vooral leuker.

Oxford Academy zorgt voor: extra ondersteuning aan kleine groepen, privélessen, lente- en zomerscholen en talentontwikkeling.

Bekijk meer op www.oxfordacademy.nl

Sector: Onderwijs 

Excellent Academy is een professioneel bijlesinstituut dat onderwijsondersteuning biedt aan leerlingen van het basisonderwijs en het voortgezet onderwijs, zodat ze zich zo goed mogelijk kunnen positioneren in de maatschappij. Onze bijlesdocenten hebben een pedagogische/psychologische achtergrond en dat betekent dat ze naast de inhoudelijke kennis over de vakken, ook kennis hebben over de ontwikkeling van kinderen. Het overdragen van de lesstof wordt hiermee een stuk makkelijker.

Bekijk meer op www.excellentacademy.nl

 

Sector: Onderwijs

Stichting Finaal Educatie geeft al jaren bijles, huiswerkbegeleiding en Entree- en Citotraining in Den Haag en omgeving. We zijn trots op de vooruitgang van leerlingen, tevredenheid van ouders en leerlingen, en de behaalde resultaten, hebben wij reeds duizenden scholieren kunnen helpen aan een schooladvies dat daadwerkelijk bij hun niveau past. Elk jaar opnieuw heeft Finaal Educatie leerlingen die 550 punten scoren bij de Cito toets.

Bekijk meer op www.finaaleducatie.nl

Groot netwerk

NEDOP beschikt over een netwerk met online leerplatforms, bijlesinstituten, materiaalontwikkelaars en docenten die op zoek zijn naar een detacheringsbaan. Er staan altijd 120+ professionals voor u klaar om u te ondersteunen.

Bekend van:

Betrouwbare partner

Betrouwbare partner voor zowel vakdocenten als onderwijsinstellingen.

Innovatief

Wij bieden maatwerk en focussen ons op passende oplossingen in het onderwijs.

In het kort

We zijn een gedreven organisatie met veel ervaring in de onderwijssector. Wij weten hoe het werkt, wij weten waar u tegenaan loopt. Wij kunnen u ontzorgen en ondersteunen. Laten we onze krachten bundelen, samenwerken en samen het onderwijs innoveren en verbeteren.

Perfecte match

Stichting NEDOP is een overkoepelende organisatie voor een aantal organisaties dat gespecialiseerd is in het ontwikkelen van innovatieve leermiddelen voor het onderwijs. De organisaties zijn gevestigd door heel Nederland.

Contactgegevens

Heeft u vragen of wilt u advies?
Neem dan gerust contact met ons op.

Laan van Zuid Hoorn 70,
2289 DE Rijswijk