Samenwerking sportvereniging Houdt Moedig Stand Haag & Nedopis een voltreffer

Het nieuwe voetbalseizoen

Het nieuwe voetbalseizoen is gestart! Je kind gaat weer minstens drie keer per week naar de club om te trainen, te spelen of te fluiten. Leuk, maar ook de scholen zijn begonnen. En dat betekent weer bergen huiswerk, urenlang overhoren en stress voor de toetsweken. Je kind baalt ervan dat er te weinig tijd overblijft voor voetbal en andere leuke dingen, en jij baalt ervan dat je hem of haar dagelijks achter de broek moet aanzitten.

Dat kan anders! Bij Nedop leert je kind beter te plannen en effectiever te leren, krijgt bijles als dat nodig is en wordt voorbereid op toetsen. Schoolresultaten verbeteren en er hoeven geen trainingen meer afgezegd te worden  omdat er nog huiswerk gemaakt moet worden.

De begeleiding bij Nedop wordt aangepast op de wijze waarop jouw kind het beste leert. Een sportief kind dat graag veel beweegt, leert bijvoorbeeld met een Tangle in de hand. Daarnaast volgen veel kinderen de training Leer Leren. Tijdens deze training leren zij hoe ze beter en sneller kunnen leren. Bijvoorbeeld door mindmapping, handige geheugentechnieken en snellezen.


Goede trainers

Door de inzet van goede trainers en coaches worden de resultaten beter. Dat geldt voor voetbal, maar ook voor school. Bij Excellent Academy komen leerlingen uit het basisonderwijs, het voortgezet onderwijs en studenten voor persoonlijke coaching, huiswerkbegeleiding, bijlessen, examentraining, masterclasses en diverse trainingen.

Nedop is de komende drie jaar trotse sponsor van sportvereniging Houdt Moedig Stand Haag (HMSH). Net als HMSH is Nedop ambitieus, maatschappelijk betrokken en ook bij Nedop wordt een sfeer en omgeving gecreëerd waar iedereen gemotiveerd wordt om het beste uit zichzelf te halen.

Groot netwerk

NEDOP beschikt over een netwerk met online platforms, bijlesinstituten, materiaal ontwikkelaars en docenten die op zoek zijn naar een detacheringsbaan.   Er staan altijd 120+ professionals voor u klaar om u te ondersteunen.

Betrouwbare partner

Betrouwbare partner voor zowel vakdocenten als onderwijsinstellingen.

Innovatie

Wij bieden maatwerk en focussen ons op passende oplossingen in het onderwijs.

Wanneer herhalen

Een gouden tip voor het leren van een toets is om de dag voor de toets geen nieuwe stof meer te leren, maar alleen nog maar de stof die je al geleerd hebt te herhalen.

Daarnaast is het heel handig om na een les direct het onderwerp dat in de les behandeld is zelf te gaan leren en herhalen, zodat je het een langere periode onthoudt. Ook is het slim om elke keer dat je leert aan het eind de geleerde stof nog eens te herhalen, zodat het beter in je geheugen komt.

Bron: https://www.malthastudiecoaching.nl/blog-onderwijs/2016/01/04/de-kracht-van-herhaling/

Stichting NEDOP is een overkoepelende organisatie voor een aantal organisaties dat gespecialiseerd is in het ontwikkelen van innovatieve leermiddelen voor het onderwijs. De organisaties zijn gevestigd door heel Nederland.

Contactgegevens

Heeft u vragen of wilt u advies?
Neem dan gerust contact met ons op.

Laan van Zuid Hoorn 70,
2289 DE Rijswijk