Onze visie
Home 9 Visie

Onze visie

Samenwerkend. Innovatief. Betrouwbaar

NEDOP richt zich op het versterken van bestaande onderwijsstructuren. Wij helpen bij het inhalen van achterstanden van leerlingen, maar we ondersteunen ook bij het door ontwikkelen en begeleiden van meer- en hoogbegaafden en het leggen van verbindingen.

 Onze organisaties zijn gevestigd door heel Nederland. We zijn flexibel en bieden een totaalpakket aan diensten waardoor onderwijsinstellingen zich geen zorgen hoeven te maken over actuele knelpunten in het onderwijs.  Wij gaan graag in gesprek over welke behoefte er is en hoe we eventuele knelpunten kunnen aanvliegen. We communiceren duidelijk, zijn transparant en doelgericht. Dit maakt NEDOP een betrouwbare partner voor zowel vakdocenten als onderwijsinstellingen.  

Het beleid van NEDOP is afgestemd op het voortdurend verbeteren en vernieuwen van onderwijs.

 

Perfecte match

Het onderwijs is onderhevig aan vernieuwing en verbetering. Daarom is het belangrijk dat wij dat ook doen. Vanuit Smartie en hét digitale leerplatform van Nederland,  Mister Einstein, zorgen we voor online ondersteuning. Scholieren kunnen via hun laptop, telefoon of tablet binnen 5 seconden verbinding maken met onze docenten. Dankzij Mister Einstein worden scholieren plaats onafhankelijk online geholpen.

Onze flexibiliteit is onze grootste kracht. Zo krijgen wij alle verzoeken op één centrale plek binnen. Hier maken wij de match met de juiste kandidaat of organisatie. Hierdoor kunnen onderwijsinstellingen makkelijk en zonder veel kosten hun bezetting op school borgen.

Basisscholen, middelbare scholen, mbo- en hbo-scholen door heel Nederland zijn bij ons aangesloten. Alle vacatures voor onderwijskrachten zetten ze bij ons uit. Doordat wij door heel Nederland opereren, kunnen we altijd de perfecte kandidaat voor de onderwijsinstelling vinden.

Wij detacheren docenten, onderwijsassistenten, huiswerkbegeleiders, examinatoren, surveillanten en conciërges. Voor iedere baan in het onderwijs vinden wij een geschikte kandidaat. De detachering vindt plaats door heel Nederland.

Groot netwerk

NEDOP beschikt over een netwerk met online platforms, bijlesinstituten, materiaal ontwikkelaars en docenten die op zoek zijn naar een detacheringsbaan. Er staan altijd 120+ professionals voor u klaar om u te ondersteunen.

Bekend van:

Betrouwbare partner

Betrouwbare partner voor zowel vakdocenten als onderwijsinstellingen.

Innovatie

Wij bieden maatwerk en focussen ons op passende oplossingen in het onderwijs.

Stichting NEDOP is een overkoepelende organisatie voor een aantal organisaties dat gespecialiseerd is in het ontwikkelen van innovatieve leermiddelen voor het onderwijs. De organisaties zijn gevestigd door heel Nederland.

Contactgegevens

Heeft u vragen of wilt u advies?
Neem dan gerust contact met ons op.

Laan van Zuid Hoorn 70,
2289 DE Rijswijk