Over ons

Home 9 Over ons

Over ons

Over NEDOP

Het Nederlands Onderwijsplatform (hierna: NEDOP)  is een dynamische en betrokken stichting die een totaaloplossing biedt in extra onderwijsondersteuning in het basisonderwijs, voortgezet onderwijs en het MBO. Wij werken vanuit de filosofie dat ieder kind het recht heeft om het maximale uit zichzelf te halen, de eigen talenten te ontdekken en deze optimaal in te zetten voor een mooie toekomst.

 

Met veel ervaring en een rijke geschiedenis die teruggaat tot 2008, is het NEDOP een professioneel onderwijsinstituut met een sterk saamhorigheidsgevoel en een cultuur van constante innovatie op het gebied van onderwijs en onderwijsondersteuning.  We zijn nieuwsgierig, betrokken en zoeken naar innovatieve oplossingen die passen bij extra onderwijsondersteuning voor schoolgaande kinderen tussen 5 en 18 jaar oud. NEDOP richt zich op het verzorgen van fysieke en online onderwijsondersteuning, stelt hulpkrachten en docenten ter beschikking voor scholen, ontwikkelt lesmateriaal voor het basisonderwijs en onderscheidt zich door maatwerk te bieden.

De volgende entiteiten vallen onder stichting NEDOP:

  • Mister Einstein
  • Smartie 
  • Excellent Academy
  • Oxford Academy 
  • Leerkracht Detachering
  • Stichting Finaal Educatie

NEDOP: uw totaaloplossing in het onderwijs!

We weten allemaal dat de huidige samenleving voor enorme maatschappelijke uitdagingen staat op het gebied van onderwijs. NEDOP wil ieder kind gelijke kansen bieden en hierin een actieve rol spelen met samenwerkingspartners zoals, schoolbesturen en het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. NEDOP is uw totaaloplossing op het gebied van extra onderwijsondersteuning en naschoolse activiteiten.

Perfecte match

Groot netwerk

NEDOP beschikt over een netwerk met online platforms, bijlesinstituten, materiaal ontwikkelaars en docenten die op zoek zijn naar een detacheringsbaan. Er staan altijd 120+ professionals voor u klaar om u te ondersteunen.

Bekend van:

Betrouwbare partner

Betrouwbare partner voor zowel vakdocenten als onderwijsinstellingen.

Innovatie

Wij bieden maatwerk en focussen ons op passende oplossingen in het onderwijs.

Ons team

Onze team docenten: een tikje eigenzinnig. Concreet en pragmatisch (no nonsens) en dromers tegelijkertijd. Aanpakkers en doorpakkers. Opdrachtgevers ervaren ons als professioneel en impactvol. Als een club die veel werk verzet, gedegen kennis heeft en zich écht verdiept in de reiziger/eindgebruiker. Dit is ons team!

Het concept achter Nedop is eigenlijk wat we zelf ook al heel ons leven doen, namelijk het bundelen van krachten. 

Onze reviews

Wat deskundigen zeggen

Kwalitatief goede ondersteuning

In aanvulling op het reguliere onderwijs biedt het gebruikersvriendelijke online platform van Mister Einstein een aantrekkelijk aanbod. Op werkelijk ieder gewenst moment kan er kwalitatief goede ondersteuning op maat geboden worden en dat op een voor de jeugd aantrekkelijke wijze.

Hans Stam MeD

Schoolleider

Optimale begeleiding

Een integrale benadering voor huiswerkbegeleiding en bijles waarin de voordelen van online werken met online persoonlijke benadering worden gecombineerd. Een unieke combinatie die maakt dat jouw vraag en behoefte word beantwoord. Je optimaal begeleid wordt in jouw leer- en ontwikkelproces. Innovatief en persoonlijk.

Drs. Bert Lamot

Interim manager

Goede bijles/huiswerkbegeleiding

Als je op zoek bent naar bijles/huiswerkbegeleiding op jouw maat en op jouw tijd dan is de online ondersteuning van Mister Einstein een goede keuze.

Gerard Brasjen

Voormalig Sectordirecteur Onderwijs, SCOH

Nedop B.V.

Professionele gesprekspartner

Samen zijn wij een team dat staat voor samenwerken, flexibiliteit en betrouwbaarheid. We vullen elkaar aan en zijn een professionele gesprekspartner voor de verschillende organisaties in het onderwijs die aangesloten zijn bij NEDOP. 

Met ruim 15 jaar ervaring in de onderwijssector weten we hoe gang van zaken lopen en waar de problemen liggen. Wij kunnen u ontzorgen en ondersteunen. Laten we onze krachten bundelen, samenwerken en samen het onderwijs innoveren en verbeteren

Stichting NEDOP is een overkoepelende organisatie voor een aantal organisaties dat gespecialiseerd is in het ontwikkelen van innovatieve leermiddelen voor het onderwijs. De organisaties zijn gevestigd door heel Nederland.

Contactgegevens

Heeft u vragen of wilt u advies?
Neem dan gerust contact met ons op.

Laan van Zuid Hoorn 70,
2289 DE Rijswijk