Remedial Teacher

Home 9 Remedial Teacher

Remedial Teacher

Ben jij de Remedial Teacher die Oxford Academy zoekt?

Als Remedial Teacher ben jij de wegwijzer bij leerproblemen en gedragsstoornissen die geconstateerd worden bij leerlingen. Je doet een intakegesprek gevolgd door afname van aanvullende toetsen en observaties ligt geheel bij jou. Door middel van de verkregen data weet je het profiel van de leerling uit te stippelen om een specifiek plan van aanpak aan te kunnen bieden voor de ondersteuning bij Oxford Academy. Op deze manier draag je bij aan het optimaliseren van de leerzorg binnen onze instellingen.

Perfecte match

 • Afgeronde opleiding (HBO/WO) in een voor de functie relevante richting
 • Een vervolgopleiding op het gebied van Remedial Teaching (post HBO)
 • Goede beheersing van Nederlandse taal in woord en geschrift
 • Sterke communicatieve en analytische vaardigheden
 • Bij voorkeur ook ervaring in een soortgelijke functie
 • Persoonlijkheid die zich uit in organisatievermogen, toegankelijke houding, vriendelijke benadering en analytisch vermogen
 • Professionele en enthousiaste instelling met passie voor onderwijs

Je gaat samenwerken met een open en behulpzaam team van docenten en verdere collega’s. Oxford Academy is een dynamische organisatie die groeit en waarin ook jij kunt meegroeien. Om deze functie goed te kunnen vervullen ben je stressbestendig, je staat open om in een team te werken en hebt vooral passie voor het overdragen van kennis en het wegwerken van leerachterstanden.

Wij bieden:

 • Een aantrekkelijke uurvergoeding tussen €25,- en €45,- (inclusief bonussen) afhankelijk van ervaring en opleiding
 • Flexibele werktijden
 • Interessant, inspirerend en afwisselend werk
 • Een dynamische organisatie met mogelijkheid tot groei
 • Een goed te bereiken werkplek in Rijswijk

Oxford Academy en Excellent Academy vallen beiden onder parapluorganisatie NEDOP. Deze zusterbedrijven ontvangen leerlingen op locatie om ze te voorzien in de benodigde bijlessen. Daarnaast verzorgt Oxford Academy ook bijlessen aan huis.

Indien het kind niet weet te vorderen in één of meer vakken op de reguliere school, dan zorgen wij ervoor dat de achterstand wordt ingehaald en de prestaties verbeteren.

Vanuit 13 jaar onderwijservaring verlenen wij nu diensten in de vorm van bijlessen, huiswerkbegeleiding, masterclasses en NIO-cursussen aan leerlingen van zowel het basis- als het voortgezet onderwijs. Herken jij ons team komen versterken? En herken jij jezelf in deze omschrijving? Stuur ons dan je CV en motivatiebrief. 

Groot netwerk

NEDOP beschikt over een netwerk met online leerplatforms, bijlesinstituten, materiaalontwikkelaars en docenten die op zoek zijn naar een detacheringsbaan. Er staan altijd 120+ professionals voor u klaar om u te ondersteunen.

Bekend van:

Betrouwbare partner

Betrouwbare partner voor zowel vakdocenten als onderwijsinstellingen.

Innovatie

Wij bieden maatwerk en focussen ons op passende oplossingen in het onderwijs.

Sollicatieformulier

Max. bestandsgrootte: 256 MB.

Stichting NEDOP is een overkoepelende organisatie voor een aantal organisaties dat gespecialiseerd is in het ontwikkelen van innovatieve leermiddelen voor het onderwijs. De organisaties zijn gevestigd door heel Nederland.

Contactgegevens

Heeft u vragen of wilt u advies?
Neem dan gerust contact met ons op.

Laan van Zuid Hoorn 70,
2289 DE Rijswijk